Памфлет за Слободен Индекс (pdf)

Ова е нашиот памфлет, кој ве охрабруваме да го симнете, прочитате, испечатите и споделите со вашите колеги, колешки, другари и другарки..

Симни го памфлетот во .pdf формат.


Comments are disabled.